Programul meu

Program scris de mine. Așa că nu voi avea nicio scuză dacă nu-l voi aplica.
Ciprian Ciucu, iulie 2020

Acestea sunt prioritățile de dezvoltare și revitalizare ale Sectorului 6, așa cum le văd și înțeleg eu și pentru îndeplinirea cărora vă cer sprijinul în alegerile locale din anul 2020.

 

Când am scris acest program m-am bazat pe date recente, pe experiența mea în domeniul administrației publice, dar și pe interacțiunea zilnică cu orașul nostru și cu dumneavoastră, fie că-mi sunteți vecini, parteneri de trafic sau transport în comun, că mergem în același parc sau la aceleași evenimente culturale.

 

Acest program îmi va oferi liniile directoare pentru viitoarea planificare strategică și bugetară a Sectorului nostru. În același timp, știu că un program, dacă vrem să-l punem în practică, nu trebuie să semene cu o listă lungă de cumpărături (pentru care oricum nu ajung banii), ci trebuie să identifice clar prioritățile Sectorului nostru, să îmbine politicile publice cu instrumentele legislative și cu investițiile pentru ca, în final, să putem să ne îmbunătățim viața prin decizii bine gândite și calculate, nu doar prin cheltuirea bugetului.

 

Vă spun din capul locului că nu am ținut cont de actuala harababură administrativă când am redactat acest program, ci m-am raportat la un ideal, încercând să vă prezint o viziune, viziunea mea, asupra Sectorului 6, în mod integrat. Da, știu că Metrorex și Șoseaua de Centură sunt la Ministerul Transporturilor, da, știu că avem nevoie de o nouă Lege a Bucureștiului pentru că actuala organizare administrativă este absurdă, produce pierderi și ne face să trăim în șase orașe diferite lipite unul de altul.

Programul pe care vi-l prezint are șase puncte principale, acestea fiind reperele viziunii mele pentru Sectorul 6:

DESCARCĂ FIȘIERUL PDF

Programul meu pentru sectorul 6